Kampaň proti šikaně TO BYLO VE ŠKOLE
5.11.2018

Kampaň proti šikaně TO BYLO VE ŠKOLE

Obecně prospěšná společnost PROSTOR PRO zvolila pro svou podzimní kampaň proti šikaně měsíc listopad a dala si za cíl poukázat na alarmující fakt, že se 5 z 10 dětí se šikanou osobně setkalo.

Přijďte zjistit, jak vypadá svět teenagerů, zve nízkoprahový klub NZDM KLÍDEK na připravovanou akci „KLÍDEK TĚ DOSTANE“
24.9.2018

Hradec Králové, 24. 9. 2018 - V posledním zářijovém týdnu se veřejnosti po celé republice otevře téměř stovka nízkoprahových zařízení pro děti a mládež. Náš klub NDZM KLÍDEK se k nim připojuje. Společně chceme upozornit na význam nízkoprahových a terénních programů pracujících s teenagery. Akce se koná v rámci Týdne nízkoprahových klubů, který pořádá Česká asociace streetwork - letos již podvanácté.

Graffiti Street Jam znovu připomene důsledky nelegálního sprejování
11.6.2018

Graffiti Street Jam znovu připomene důsledky nelegálního sprejování

Hradec Králové, 11. června 2018 - Ve čtvrtek 14. června se na Ulrichově náměstí v Hradci Králové mezi 13 až 19 hodinou uskuteční 12. ročník akce Graffiti Street Jam, prostřednictvím které nezisková organizace PROSTOR PRO oslovuje mladé lidi na ulici a seznamuje veřejnost s prací terénních pracovníků NZDM Klídek.

Rodinné centrum chystá nové akce pro veřejnost
22.5.2018

Rodinné centrum chystá nové akce pro veřejnost

Nabídne festival na ukončení prázdnin nebo klub pro seniory

Akce Malování na chodník vypukne poslední dubnovou neděli
30.4.2018

Akce Malování na chodník vypukne poslední dubnovou neděli

Hradec Králové, 26. dubna 2018 - dovolujeme si vám připomenout, že tuto neděli 29. dubna pořádá malšovické Rodinné centrum Pohoda, patřící pod neziskovou organizaci PROSTOR PRO, oblíbenou akci Malování na chodník. Začátek je ve 13 hodin a potrvá do 17 hodin. Program je připraven pro celou rodinu.

PROSTOR PRO slaví dvě významná výročí
14.2.2018

PROSTOR PRO slaví dvě významná výročí

Veřejnost se může těšit na zajímavé veřejné aktivity.