Deník.cz: Žižkovy sady rozjasnil Křest sprejem. Návštěvníci festivalu obdivovali graffiti

21.6.2021

Netradiční křest si odbyl na letošním hradeckém „Divadelňáku“ mobilní klub neziskové organizace PROSTOR PRO. Nové jméno GARÁŽ na jeho kapotě je totiž výsledkem čtyřhodinové graffiti exhibice.

Deník.cz: Žižkovy sady rozjasnil Křest sprejem. Návštěvníci festivalu obdivovali graffiti

Netradiční křest si odbyl na letošním hradeckém „Divadelňáku“ mobilní klub neziskové organizace PROSTOR PRO. Nové jméno GARÁŽ na jeho kapotě je totiž výsledkem čtyřhodinové graffiti exhibice, kterou mohli sledovat návštěvníci Open Air Programu v sobotu odpoledne v Žižkových sadech. Přímo během sprejování navíc probíhala uvnitř klubu projekce dokumentu o dospívajících klientech nízkoprahových klubů Čekárna na dospělost. Exhibici doprovodil akustický koncert zpěváka žilinské skupiny Unstrung Harp.

Velká dodávka upravená jako klubovna pomáhá v menších městech Královéhradeckého kraje dětem a dospívajícím, kteří se ocitli v obtížné životní situaci. Pravidelně ji můžete potkat v Třebechovicích pod Orebem, Kostelci nad Orlicí, České Skalici a Úpici.

Úžasný fororeport z akce si můžete prohlédnout na stránkách Deníku.cz: https://hradecky.denik.cz/ctenar-reporter/zizkovy-sady-rozjasnil-krest-sprejem-navstevnici-festivalu-obdivovali-graffiti-2.html

Kontakt

PROSTOR PRO, o.p.s.
Čajkovského 1861
500 09 Hradec Králové

Tel.: +420 731 650 954
E-mail: info@prostorpro.cz
Č. účtu: 2000154498/2010

1