Otvíráme nový klub NZDM KLÍDEK. Sídlí v Komunitním centru v Kostelci nad Orlicí.

10.11.2021

Po dvou letech terénní práce v ulicích a používání mobilního klubu teď práci s mladými v Kostelci nad Orlicí posouváme o další důležitý kus dál. V listopadu zahajuje svou činnost kostelecký NZDM KLÍDEK. V Komunitním centru na Příkopech 530 bude nabízet své služby zdarma každému ve věku 6–22 let.

Otvíráme nový klub NZDM KLÍDEK. Sídlí v Komunitním centru v Kostelci nad Orlicí.

Bezpečné zázemí v příjemném prostředí, kvalitní volný čas, ale především podpora a pomoc, když věci zrovna nejdou v životě dospívajících nejlíp. To je ideál nízkoprahové a preventivní pomoci v dospívání. Cestu k němu nastoupili i v Kostelci nad Orlicí ve spolupráci s PROSTOR PRO – NZDM KLÍDEK. Po dvou letech terénní práce v ulicích a používání mobilního klubu se teď práce s mladými posouvá o další důležitý kus dál. V listopadu zahájil svou činnost kostelecký nízkoprahový klub KLÍDEK. Za podpory Města Kostelec nad Orlicí a Nadace Škoda Auto v Komunitním centru na Příkopech 530 nabízí své služby zdarma každému ve věku 6–22 let.

„Do konce roku 2021 pojede klub v pilotním nepravidelném režimu, od ledna pak už s pravidelnou otvírací dobou jeden den v týdnu,“ vysvětluje Andrea Hartmanová z KLÍDKU.

Zázemí v Komunitním centru nabídne také podmínky pro pomoc s přípravou do školy, preventivní akce pro mladé nebo vhodný prostor pro individuální řešení potíží dospívajících . „Těšíme se na novou etapu naší práce v Kostelci a na setkávání se s dětmi během zimních měsíců v teple komunitního centra,“ uzavírá Andrea Hartmanová.

Aktuální informace o fungování NZDM klubu KLÍDEK v Kostelci nad Orlicí naleznete na @terenak_klidek

V případě dotazů se prosím obracejte na kostelecký tým: Andrea & David | +420 734 574 713 | klidek@prostorpro.cz

Líbí se Vám naše práce s dospívajícími v menších městech? Podpořte ji v naší kampani #davamprostor - bezpečně online darem na Darujme.cz. Pomůžete dětem neztratit se v dospívání.

Kontakt

PROSTOR PRO, o.p.s.
Čajkovského 1861
500 09 Hradec Králové

Tel.: +420 731 650 954
E-mail: info@prostorpro.cz
Č. účtu: 2000154498/2010

1