Našlapaný červen: GRAFFITI STREET JAM, OPEN AIR PROGRAM, autogramiáda a jedna supervzácná návštěva

2.7.2018

V červnu jsme se vlastně nezastavili, takže nezbývá než udělat alespoň telegrafický souhrn. Akce pro klienty, akce pro veřejnost i setkání se skvělými a zajímavými osobnostmi, kterým na našem poslání záleží - to všechno jsme vměstnali do jednoho měsíce. Tady jsou!

Našlapaný červen: GRAFFITI STREET JAM, OPEN AIR PROGRAM, autogramiáda a jedna supervzácná návštěva

14. června jsme uspořádali už 12. ročník GRAFFITI STREET JAM. Akce, která seznamuje potenciální klienty i širokou veřejnost s našimi službami, vzdělává v oblasti legální graffiti kultury a nabízí k tomu všemu navrch bohatý kulturní i sportovní program. Letošní ročník byl jubilejní narozeninový – NZDM KLÍDEK v červnu oslavilo 15 let pomoci mladým Hradečákům, a my jsme díky tomu dostali na GRAFFITI kupu milých vzkazů, přání a poděkování. Podívejte se do galerie, jak to na Ulrichově náměstí krásně žilo.

Pamatujete naši loňskou kampaň #davamprostor? Přibližovali jsme v ní příběhy našich klientů a ve spolupráci s CrossCafe Hradec Králové jsme pro ně do našich ambasadorů získali podporu přes 30000 korun. V červnu zahájila svým podpisem její letošní pokračování Gábina Koukalová. A pod co se podepsala? Pod naše heslo, že si žádné dítě nezaslouží zůstat na svoje problémy samo. Během tří hodin ke Gábině přidalo svůj podpis dalších 80 ambasadorů #davamprostor. Díky všem za podporu! Fotografie z akce najdete ZDE.

V posledním červnovém týdnu jsme pak jako už tradičně vytvořili na Open Air Programu Divadla evropských regionů pro rodiče a děti sportovní, oddychovou a tvořící zónu. I když počasí letos moc nepřálo, náš posílený tým Rodinného centra POHODA + super dobrovolníci (díky moc!) připravili pro všechny prima zázemí. A u toho jsme samozřejmě informovali o našich službách a programech. Podívejte se do fotogalerie.

28. června jsme u nás uvítali opravdu hodně výjimečnou a vzácnou návštěvu. Vyjádřit nám svou podporu a popovídat si o možnostech spolupráce přišla paní Hana Kleiner a její partner Cedric Isaac. Pokud náhodou příběh paní Kleiner a Wintonových dětí neznáte, zapátrejte třeba v Paměti národa Úžasné a inspirativní setkání s hlubokým poselstvím, máme z něj pár krásných fotek!

O nás

PROSTOR PRO, o.p.s.
Čajkovského 1861
500 09 Hradec Králové

Tel.: +420 731 650 954
E-mail: info@prostorpro.cz
Č. účtu: 2000154498/2010

12