Hvězda TV Óčko CANN a spol. pomůžou ukázat mladým, jak se neztratit v dospívání

11.9.2019

STREET JAMY jsou atraktivnější tváří naší práce s dospívajícími. Pomáhají nám přitažlivou formou kontaktovat především teenagery, navázat s nimi vztah, vysvětlit jim, jak funguje naše nízkoprahová pomoc, a začít je dlouhodobě provázet na cestě z pasti rizikového dospívání.

Hvězda TV Óčko CANN a spol. pomůžou ukázat mladým, jak se neztratit v dospívání

Oči zabořené hodiny do mobilu nebo čas s partou v obchodním centru či v parku. Věčné potýkání se s pořádkovou službou a s výtkami dospělých. Tak dnes pro dospívající vypadá hledání prostoru, jak být spolu s kamarády, bez dozoru dospělých a podle svého. Míst, kde mohou být spolu, neorganizovaně a bez dohledu totiž valem ubývá. Dospívající si přitom často neuvědomují, že tahle zdánlivě bezpečná místa jako prostor sociálních sítí nebo obchoďák či park s partou bloumajících vrstevníků s sebou nesou i mnohá nebezpečí. Že to jde i jinak a že v Hradci Králové jsou místa, kde se dá trávit čas s ostatními, aniž by je dospělí soudili nebo rovnou vyháněli, a jak vlastně trávit čas po svém, a zároveň smysluplně, ukáže v úterý 10. 9. od 13 do 19h akce PRO STREET JAM.

„STREET JAMY jsou atraktivnější tváří naší práce s dospívajícími. Pomáhají nám přitažlivou formou kontaktovat především teenagery, navázat s nimi vztah, vysvětlit jim, jak funguje naše nízkoprahová pomoc, a začít je dlouhodobě provázet na cestě z pasti rizikového dospívání,“ vysvětluje Václav Chytil, koordinátor letošního PRO STREET JAMU. "CANN, Sharkass a další účinkující mají k teenagerům blízko. Pomůžou nám přesvědčivě ukázat alternativy, představí své zkušenosti a pomůžou nám navázat vztah s těmi, který v Hradci pomáháme neztratit se v dospívání a zvládnout cestu k dospělosti bez velkých pádů."

Program akce:

13:00 začátek akce: DJ set + workshopy, chill-out, graffiti set, fotbálek, deskovky, žonglovadla...

15:00 SHARKASS: workshop + vystoupení

16:00 CANN: workshop + vystoupení

17:00 STATION 91: parkourové vystoupení + workshop

17:30 Refew & DJ Overdue: vystoupení + workshop

19:00 konec akce

Kontakt

PROSTOR PRO, o.p.s.
Čajkovského 1861
500 09 Hradec Králové

Tel.: +420 731 650 954
E-mail: info@prostorpro.cz
Č. účtu: 2000154498/2010

1