Senioři uplatnili svůj herecký um ve videu, aby získali finance na svůj projekt vzdělávání

17.5.2019

 "ČSOB pomáhá regionům" je projekt, do kterého jsme se přihlásili, abychom získali prostředky pro vzdělávání a efektivní využití volného času členů klubu Dřevěnka.

Senioři uplatnili svůj herecký um ve videu, aby získali finance na svůj projekt vzdělávání

Aby naše účast byla možná, bylo nutné mít video, které zodpoví otázky pro koho a na co se vybrané finanční prostředky využijí. Tak jsme se dali do práce! Nápad na scénář videa se zrodil díky písničce zpěváka, který si říká Pokáč. V písničce Co z tebe bude zpívá o tom, že jako dítě netušil, co z něho bude a teď to ví. Nejde mu o práci a peníze. Chce milovat, žít a létat na Měsíc.

Náš klub seniorů Dřevěnka je plná úžasných žen a mužů v důchodovém věku, kteří svůj život chtějí žít naplno a touží po volnočasových a vzdělávacích aktivitách, po zahradě a možnosti na ní cvičit i tančit. Při natáčení to dali náležitě najevo a užívali si společnosti kameramanů, režiréra i přítomnosti mladých chlapců, kteří přišli primárně do KLÍDKU - klubu pro děti a mládež, ale zvědavost je přivedla až do Dřevěnky. (Měli jsme z náhlého propojení mezigeneračních aktivit radost)

Děkujeme Pokáčovi, jež dal svolení použít písničku do našeho klipu, společnosti Animato z Hradce Králové, která poskytla odborný personál i techniku a děkujeme členům klubu, že se stali autentickými postavami videa, které vtipně ukazuje na potřebu a touhu vzdělávání seniorů.

Chcete podpořte babičky a dědečky z Hradce Králové, kteří touží vědět a umět víc? Můžete zde

O nás

PROSTOR PRO, o.p.s.
Čajkovského 1861
500 09 Hradec Králové

Tel.: +420 731 650 954
E-mail: info@prostorpro.cz
Č. účtu: 2000154498/2010

12