Vydali jsme výroční zprávu o naplňování našeho poslání v roce 2022

30.6.2023

Co se nám podařilo? Jaké inovace obohatily naši práci? S kým jsme spolupracovali. Kdo podpořil naše poslání? A mnoho dalšího najdete přehledně a stručně v naší výroční zprávě.

Vydali jsme výroční zprávu o naplňování našeho poslání v roce 2022

"Výroční zpráva nemá být jen informací o hospodaření a statistická data o počtech služeb, výkonů, klientů a hodin... Abychom si rozuměli - ty údaje JSOU důležité. Ale bez informací, JAK a ČÍM se nám dařilo naplňovat naše poslání, jakých úspěchů jsme dosáhli, s jakými potížemi jsme se potýkali a kdo všechno se na tom podílel, by všechna data znamenala jen málo. Proto už mnoho let připravujeme výroční zprávy především tak, aby jste byli co nejblíže především smyslu naší práce. A bát se nemusí ani ekonomové a statistici - i těch čísel je tam dost! Užijte si ji celou," říká Marek Nagy, ředitel PROSTOR PRO.

Z úvodního slova Davida Petra a Marka Nagye:
"V posledních letech si nejspíš mnoho z nás s plnou vážností uvědomuje, že žijeme v rozporuplných časech. Míra našeho bohatství, životních možností a zejména technologického pokroku je v dějinách bezprecedentní. Zároveň jsme ale během jedné dekády čelili propletenci ekonomických, uprchlických, válečných a pandemických krizí. Mnoho našich jistot se v tom relativně bezpečném a klidném koutu světa až příliš často otřáslo. Bylo by proto s podivem, kdyby se něco takového neotisklo i do našich pracovních životů. I pro PROSTOR PRO byl rok 2022 rokem velkých změn a velkých výzev. O to více jsme rádi, že při ohlédnutí, které Vám přinášíme, můžeme spolu s Vámi sledovat úspěchy našich týmů a lidí v nich, kteří každý den pracují na tom, aby nikdo nezůstával na svoje potíže sám."

Celou výroční zprávu najdete ZDE.

Souzníte s naším posláním a líbí se Vám naše práce?  

Podpořte nás bezpečně online darem na Darujme.cz.
Pomůžete spolu s námi lidem všech generací při zdolávání životních překážek.
 

 

Kontakt

PROSTOR PRO, o.p.s.
Čajkovského 1861
500 09 Hradec Králové

Tel.: +420 731 650 954
E-mail: info@prostorpro.cz
Č. účtu: 2000154498/2010

1